Przypadkowe zarejestrowanie się w Sign.Plus podczas próby odnowienia Fax.Plus

Przypadkowa rejestracja w Sign.Plus. Jak anulować subskrypcję i uzyskać zwrot pieniędzy?

Zdarza się to od czasu do czasu i rozumiemy, że może to być mylące. Fax.Plus i Sign.Plus korzystają z tego samego logowania do konta Alohi, co oznacza, że można zasubskrybować jedną usługę, mając zamiar zasubskrybować drugą. Oto jak szybko to naprawić.

Jak anulować subskrypcję Sign.Plus

1. Zaloguj się na app.sign.plus, używając tych samych danych logowania co w Fax.Plus.
2. Przejdź do Ustawienia → Plan i płatności → Szczegóły planu.
3. Kliknij Zarządzaj planem obok swojego planu Sign.Plus.
4. Następnie kliknij Anuluj plan i potwierdź anulowanie. Sprawdź skrzynkę e-mail w ciągu kilku minut — powinno przyjść potwierdzenie.

Spowoduje to zatrzymanie subskrypcji Sign.Plus. Subskrypcja Fax.Plus, jeśli ją posiadasz, pozostanie bez zmian.

Jak uzyskać zwrot pieniędzy za przypadkową opłatę za Sign.Plus

Jak najszybciej skontaktuj się z pomocą techniczną pod adresem support@alohi.com. Podaj następujące informacje:

- Adres e-mail powiązany z kontem.
- Dokładną datę i godzinę subskrypcji Sign.Plus.
- Potwierdzenie, że nie korzystałeś z funkcji Sign.Plus (nie wysłałeś żadnych próśb o podpis).

W przypadku rzeczywistych błędów przy rejestracji zgłoszonych w ciągu 24 godzin, gdy nie korzystałeś z Sign.Plus, rozpatrujemy zgłoszenie zgodnie z naszymi zasadami zwrotów. Większość takich przypadków kończy się pełnym zwrotem opłaty za Sign.Plus, przy jednoczesnym zachowaniu aktywnej subskrypcji Fax.Plus.

Co zrobić, jeśli korzystałem już z niektórych funkcji Sign.Plus?

Jeśli w ramach nowego planu Sign.Plus wysłałeś prośby o podpis, możliwość uzyskania zwrotu staje się bardziej ograniczona. Mimo to warto się z nami skontaktować: w przypadkach, gdy korzystanie było minimalne i wyraźnie przypadkowe (jedna lub dwie testowe wysyłki), nadal rozpatrujemy takie zgłoszenia.

Dlaczego tak się dzieje i co z tym robimy

Fax.Plus i Sign.Plus należą do rodziny produktów Alohi i korzystają ze wspólnego konta. Zespół produktowy jest świadomy tego rodzaju pomyłek i pracuje nad procesami odnawiania i uaktualniania planów, aby wybór produktu podczas finalizacji zakupu był bardziej przejrzysty. Jeśli masz sugestie dotyczące tego, co mogłoby pomóc uniknąć takiej pomyłki, prosimy o ich uwzględnienie w wiadomości do pomocy technicznej.

Jak tego uniknąć następnym razem

Podczas uaktualniania lub odnawiania planu przed potwierdzeniem dokładnie sprawdź nazwę produktu na pasku adresu URL (`fax.plus` vs `sign.plus`) oraz na stronie finalizacji zakupu.
 

1. Zaloguj się na app.sign.plus, używając tych samych danych logowania co w Fax.Plus.
2. Przejdź do Ustawienia → Plan i płatności → Szczegóły planu.
3. Kliknij Anuluj plan obok swojego planu Sign.Plus.
4. Potwierdź anulowanie. Sprawdź skrzynkę e-mail w ciągu kilku minut — powinno przyjść potwierdzenie.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 1
More Articles in this section