Jak działają miejsca w zespole i ceny w planach zespołowych Sign.Plus?

Kto może korzystać z tej funkcji?

Dostępne w planach Professional, Business i Enterprise.

Dostępne dla właścicieli i administratorów w aplikacji internetowej.

Łączna liczba miejsc odnosi się do maksymalnej liczby członków konta, jaką administrator decyduje się dodać do swojego konta Sign.Plus. Na przykład, jeśli łączna liczba miejsc jest ustawiona na 2, do konta dostęp mają administrator oraz jeden dodatkowy członek.

Dodawanie miejsc podczas ulepszania planu

Podczas przechodzenia na płatny plan (Professional, Business lub Enterprise) możesz wybrać liczbę miejsc, dostosowując opcję Łączna liczba miejsc w trakcie procesu ulepszania.

Zarządzanie miejscami w płatnym planie

Jeśli korzystasz już z płatnego planu (Professional, Business lub Enterprise), możesz w dowolnym momencie łatwo dostosować liczbę miejsc bezpośrednio w sekcji Użytkownicy w panelu.

Jak dodać miejsca

  1. Przejdź do zakładki Użytkownicy w panelu
  2. Kliknij Dodaj miejsca
  3. Na ekranie ulepszania dostosuj pole Łączna liczba miejsc do liczby użytkowników, jaką chcesz uwzględnić
    • Przykład: jeśli obecnie masz 1 miejsce i zwiększysz łączną liczbę do 2, dodasz 1 dodatkowe miejsce.
  4. W razie potrzeby wprowadź dane płatności.
  5. Kliknij Potwierdź i zapłać, aby sfinalizować zakup

W planie Professional można mieć maksymalnie 5 miejsc (użytkowników) łącznie. Natomiast w planach Business i Enterprise liczba miejsc (użytkowników) jest nieograniczona

Koszty miejsc

Każde miejsce odpowiada jednej licencji użytkownika na koncie Sign.Plus. Koszt miejsca jest taki sam jak cena planu za użytkownika i jest naliczany zgodnie z subskrypcją (miesięcznie lub rocznie).

Na przykład:

  • Jeśli korzystasz z planu Professional (X USD/miesiąc za miejsce) i ustawisz łączną liczbę miejsc na 3, Twój miesięczny koszt wyniesie X USD × 3.
  • Jeśli korzystasz z planu Business (Y USD/miesiąc za miejsce) z 10 miejscami, Twój miesięczny koszt wyniesie Y USD × 10.

W ten sposób opłata dotyczy tylko liczby osób, którym chcesz przyznać dostęp do konta. Liczbę miejsc zawsze można później zwiększyć, w zależności od planu.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 1
More Articles in this section