Eklenen bilgi bankası nasıl silinir

YZ Sesli Aracınızın bilgi bankasını güncel tutmak, doğru ve alakalı yanıtlar verilmesini sağlamak için çok önemlidir. Herhangi bir içerik güncelliğini yitirirse veya işletmeniz için geçerli olmaktan çıkarsa, bu içeriği Dial.Plus hesabınızdan kolayca silebilirsiniz.
Bilgiyi hesabın genel bilgi bankasından veya doğrudan belirli bir aracıya atanmış içerikten kaldırma seçeneğiniz vardır.

Genel Bilgi Bankasından Bilgi Nasıl Silinir

Hesabınız genelinde eklenmiş olan bilgiyi kaldırmak için:

  1. Dial.Plus hesabınızda oturum açın
  2. Ana gezinme menüsünde Bilgi Bankası sekmesine gidin
  3. Eklenen tüm bilgi girişlerinin bir listesini göreceksiniz
  4. Silmek istediğiniz öğenin yanındaki Çöp Kutusu simgesine tıklayın
  5. İstendiğinde silme işlemini onaylayın

Not: Bu işlem, bilgiyi atanmış olduğu tüm aracılardan kaldıracaktır.

Belirli Bir Aracıya Atanmış Bilgi Nasıl Silinir

Bilgiyi yalnızca tek bir aracıdan kaldırmak için:

  1. Dial.Plus hesabınızda oturum açın
  2. Yapay Zekâ Aracıları sekmesine gidin
  3. Yönetmek istediğiniz aracıya tıklayın
  4. Bilgi alt sekmesini açın
  5. Kaldırmak istediğiniz bilgi girişini bulun
  6. Yanındaki Çöp Kutusu simgesine tıklayın
  7. Bilgiyi o aracının bilgi bankasından silmek için onaylayın

Not: Bir aracıdan bilgi silmek, bu bilgiyi hesabın genel Bilgi Bankası'ndan kaldırmaz

Bilgi Neden Silinmelidir?

Güncelliğini yitirmiş veya hatalı bilgiyi kaldırmak, YZ aracınızın şunları yapmasını sağlar:

  • En güncel ve doğru bilgilerle yanıt vermesi
  • Eskimiş politikaları, fiyatları veya prosedürleri paylaşmaktan kaçınması
  • Marka sesiniz ve operasyonlarınızla tutarlılığı koruması

Bilgi bankanızı etkili bir şekilde yönetmeye yönelik ipuçları için en iyi uygulamalar rehberimizi ziyaret edin.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
More Articles in this section