Jak mogę udostępnić kontakty mojemu zespołowi?

Kto może korzystać z tej funkcji?

Dostępne w planie Enterprise.

Dostępne dla właścicieli i administratorów w aplikacji internetowej.

Dzięki Fax.Plus możesz udostępniać kontakty użytkownikom swojego konta firmowego za pomocą naszych aplikacji internetowych i mobilnych.

Poniżej dowiesz się, jak wykonać te czynności:

  • Dodawanie kontaktów udostępnionych do konta
  • Dodawanie kontaktów udostępnionych z własnej listy kontaktów
  • Dodawanie kontaktów udostępnionych zbiorczo

Web App iOS & Android

Dodawanie kontaktów udostępnionych do konta:

  1. Zaloguj się na swoje konto Fax.Plus i przejdź do sekcji Kontakty na Twoim panelu.
  2. Kliknij Udostępnione , a następnie Kontakty udostępnione
  3. Kliknij ikonę Dodaj kontakt udostępniony.
  4. Wprowadź informacje o kontakcie:
    • Nazwa
    • Numer faksu (jest to pole obowiązkowe). Jeśli numer faksu Twojego kontaktu to telefaks, zaznacz opcję To jest numer telefaksu pod strzałką Więcej.
    • Grupy. Wpisz nazwę grupy, do której chcesz dodać kontakt. Jeśli nie utworzyłeś jeszcze grupy, dowiedz się, jak to zrobić, zapoznając się z naszym przewodnikiem po tworzeniu grup tutaj.
    • Notatka
    • Adres e-mail
    • Numer telefonu lub komórkowy
  5. Kliknij Potwierdź.

Dodawanie kontaktów udostępnionych z własnej listy kontaktów:

  1. Zaloguj się na swoje konto Fax.Plus i przejdź do sekcji Kontakty na Twoim panelu.
  2. Znajdź zakładkę Kontakty i wyszukaj kontakt, który chcesz udostępnić. Kliknij ikonę Więcej () po prawej stronie.
  3. Wybierz Dodaj do Kontakty udostępnione, a następnie kliknij Potwierdź.

Dodawanie kontaktów udostępnionych zbiorczo:

  1. Jeśli potrzebujesz, dowiedz się, jak zbiorczo przesyłać kontakty do konta w tym artykule tutaj.
  2. Zaloguj się na swoje konto Fax.Plus i przejdź do sekcji Kontakty na Twoim panelu.
  3. Znajdź zakładkę Kontakty i wybierz kontakt(y), które chcesz udostępnić, zaznaczając pole po lewej stronie ich nazwy.
  4. Kliknij ikonę Udostępnij w szarym wierszu nad kontaktami.
  5. Kliknij Potwierdź. Twoje kontakty zostaną teraz umieszczone na liście Kontaktów udostępnionych, zapewniając dostęp wszystkim użytkownikom w Twoim zespole firmowym.

Uwaga: Kontakty dodane do listy kontaktów udostępnionych nie zostaną dodane do listy kontaktów Twojego konta.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
More Articles in this section