Po utworzeniu grupy z listy kontaktów możesz w dowolnym momencie do niej wrócić, aby wprowadzić zmiany lub zaktualizować informacje o grupie.
Wykonaj poniższe kroki, aby zmodyfikować grupę lub dodać do niej dodatkowe notatki:
Po utworzeniu grupy z listy kontaktów możesz w dowolnym momencie do niej wrócić, aby wprowadzić zmiany lub zaktualizować informacje o grupie.
Wykonaj poniższe kroki, aby zmodyfikować grupę lub dodać do niej dodatkowe notatki: