Bu özelliği kimler kullanabilir?
Enterprise planında kullanılabilir.
Web Uygulaması'nda Sahipler ve Yöneticiler tarafından erişilebilir.
Paylaşılan Gruplar özelliği sayesinde ekibiniz ortak bir telefon rehberine verimli şekilde erişebilir; bu da hem zamandan tasarruf sağlar hem de üretkenliği artırır.
Bu işlemleri nasıl yapacağınızı aşağıda öğrenin:
- Hesabınıza Paylaşılan Gruplar ekleme
- Kendi kişi listenizden Paylaşılan Gruplar ekleme
- Paylaşılan Grupları toplu olarak ekleme
Hesabınıza Paylaşılan Grup ekleme
- Fax.Plus hesabınıza giriş yapın ve Kontrol Panelinizdeki Kişiler bölümüne gidin.
- Paylaşılan seçeneğine ve ardından Paylaşılan Gruplar seçeneğine tıklayın.
- Yeni Paylaşılan Grup Ekle simgesine tıklayın.
- Grubunuzun bilgilerini girin:
- Ad (zorunludur)
- Not
- Onayla'ya tıklayın. Bu yeni grup, kurumsal ekibinizdeki tüm kullanıcıların erişimine açılarak Paylaşılan Gruplar listesine eklenecektir.
Kendi kişi listenizden Paylaşılan Grup ekleme
- Fax.Plus hesabınıza giriş yapın ve Kontrol Panelinizdeki Kişiler bölümüne gidin.
- Kişiler sekmesini bulun, ardından Gruplar seçeneğine tıklayın.
- Paylaşmak istediğiniz grubu bulun ve Diğer (⋮) simgesine tıklayın.
- Paylaşılan Gruplara Ekle seçeneğini belirleyin ve ardından Onayla'ya tıklayın.
Toplu olarak Paylaşılan Grup ekleme
Hesabınıza Paylaşılan Grup ekleme
- Fax.Plus uygulamasını başlatın.
- Kişiler'e dokunun, ardından Paylaşılan Kişiler simgesine dokunun.
- Ekranınızın altında Kişiler sekmesini görmüyorsanız şu adımları izleyin:
- Profil sayfanızdan Genel bölümündeki Faksım seçeneğine dokunun.
- Kişiler Sekmesini Göster seçeneğini açın.
- Paylaşılan Gruplar'a, ardından Ekle'ye dokunun.
- Grubunuzun bilgilerini girin:
- Ad (zorunludur)
- Not
- Kaydet'e dokunun. Kişileriniz artık Paylaşılan Gruplar listesine dahil edilecek ve kurumsal ekibinizdeki tüm kullanıcılar bunlara erişebilecek.
Kendi kişi listenizden Paylaşılan Kişi ekleme
- Fax.Plus uygulamasını başlatın.
- Kişiler sekmesini bulun, ardından Gruplar simgesine dokunun.
- Paylaşmak istediğiniz grubu bulun ve uzun basın.
- Bir menü görüntülendiğinde Paylaşılan Gruplara Ekle seçeneğini belirleyin, ardından onaylamak için Paylaş seçeneğine dokunun.
- Kişileriniz artık Paylaşılan Gruplar listesine dahil edilecek ve kurumsal ekibinizdeki tüm kullanıcılar bunlara erişebilecek.
Not: Paylaşılan Gruplar listesine eklenen gruplar, kendi hesabınızın Gruplar listesine eklenmeyecektir.