Kişilerinizi ekibinizle nasıl paylaşabilirsiniz?

Bu özelliği kimler kullanabilir?

Enterprise planında kullanılabilir.

Web Uygulaması'nda Sahipler ve Yöneticiler tarafından erişilebilir.

Fax.Plus ile web ve mobil uygulamalarımız üzerinden kurumsal hesabınızın kullanıcılarıyla kişileri paylaşabilirsiniz.

Bu işlemleri nasıl yapacağınızı aşağıda öğrenin:

  • Hesabınıza Paylaşılan Kişiler ekleme
  • Kendi kişi listenizden Paylaşılan Kişiler ekleme
  • Paylaşılan Kişileri toplu olarak ekleme

Web Uygulaması iOS & Android

Hesabınıza Paylaşılan Kişiler ekleme:

  1. Fax.Plus hesabınızda oturum açın ve Kontrol Paneli'ndeki Kişiler bölümüne gidin.
  2. Paylaşılan  öğesine, ardından Paylaşılan Kişiler öğesine tıklayın.
  3. Paylaşılan Kişi Ekle simgesine tıklayın.
  4. Kişinizin bilgilerini girin:
    • Ad
    • Faks numarası (zorunludur). Kişinizin faks numarası bir telefaks ise, Diğer okunun altındaki Bu bir telefaks numarasıdır seçeneğini işaretleyin.
    • Gruplar. Kişinizi eklemek istediğiniz grubun adını yazın. Henüz bir grup oluşturmadıysanız, grup oluşturma kılavuzumuza buradan göz atarak nasıl yapacağınızı öğrenin.
    • Not
    • E-posta adresi
    • Telefon veya cep telefonu numarası
  5. Onayla düğmesine tıklayın.

Kendi kişi listenizden Paylaşılan Kişiler ekleme:

  1. Fax.Plus hesabınızda oturum açın ve Kontrol Paneli'ndeki Kişiler bölümüne gidin.
  2. Kişiler sekmesini bulun ve paylaşmak istediğiniz kişiyi arayın. Sağdaki Diğer (⋮) simgesine tıklayın.
  3. Paylaşılan Kişilere Ekle seçeneğini belirleyin, ardından Onayla düğmesine tıklayın.

Toplu olarak Paylaşılan Kişiler ekleme:

  1. Gerekirse, kişileri hesabınıza toplu olarak nasıl yükleyeceğinizi bu makalede burada bulabilirsiniz.
  2. Fax.Plus hesabınızda oturum açın ve Kontrol Paneli'ndeki Kişiler bölümüne gidin.
  3. Kişiler sekmesini bulun ve paylaşmak istediğiniz kişileri, adlarının solundaki kutuyu işaretleyerek seçin.
  4. Kişilerinizin üzerindeki gri satırda bulunan Paylaş simgesine tıklayın.
  5. Onayla düğmesine tıklayın. Kişileriniz artık Paylaşılan Kişiler listesine eklenecek ve kurumsal ekibinizdeki tüm kullanıcıların erişimine açılacaktır.

Not: Paylaşılan Kişiler listesine eklenen kişiler, kendi hesabınızın Kişiler listesine eklenmez.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
More Articles in this section