Nasz system zapewnia, że folder Odebrane każdego użytkownika jest bezpieczną i prywatną przestrzenią. Dzięki temu użytkownicy mogą zarządzać swoim fax z pewnością, że ich komunikacja jest chroniona.
Poszczególni użytkownicy, którzy mają przypisany ten sam numer fax, mają wyłączną kontrolę nad swoim własnym folderem Odebrane, w tym możliwość usuwania fax.
Uwaga: Współdzielenie w przypadku przypisania tego samego numeru fax dotyczy wyłącznie folderu Odebrane. Jeśli chcesz również udostępnić folder Wysłane, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia w celu uzyskania pomocy.
Chociaż każdy folder Odebrane jest prywatny, współpraca w zespołach jest niezbędna. Aby to ułatwić, wprowadziliśmy funkcję Udostępnionych notatek — narzędzie zaprojektowane specjalnie z myślą o usprawnieniu procesu zarządzania fax.
Aby uzyskać szczegółowe instrukcje dotyczące korzystania z funkcji Udostępnionych notatek w zespole oraz dodatkowe wskazówki dotyczące optymalizacji procesu zarządzania faksami, zapoznaj się z naszym obszernym artykułem w Centrum pomocy: Jak udostępniać notatki swojemu zespołowi?