Kto może korzystać z tej funkcji?
Dostępne w planach Business i Enterprise.
Dostępne dla właścicieli i administratorów w aplikacji internetowej.
Wykonaj poniższe kroki, aby wyłączyć użytkownika na swoim koncie:
- Zaloguj się na swoje konto Fax.Plus i przejdź do sekcji Użytkownicy w swoim panelu.
- Kliknij Więcej (⋮), a następnie Usuń użytkownika.
- Zostanie wyświetlone okno potwierdzenia. Kliknij Potwierdź.
Uwaga: Po potwierdzeniu członek zespołu nie będzie już mógł się zalogować, a jego faxy zostaną usunięte.