Wat gebeurt er met uw toegewezen pagina's als u van abonnement wisselt?

Wanneer u uw abonnement upgradet of downgradet, wordt uw vorige abonnement onmiddellijk beëindigd en gaat het nieuwe abonnement direct in.

Wat gebeurt er met uw toegewezen pagina's?

Elk abonnement wordt geleverd met een vast aantal pagina's per maand. Deze pagina's zijn:

  • Geldig binnen hun eigen factureringsperiode.
  • Niet overdraagbaar tussen abonnementen of naar toekomstige factureringsperioden.

Dit betekent dat ongebruikte pagina's van uw vorige abonnement vervallen zodra het abonnement afloopt of wordt geüpgraded. Deze pagina's worden niet meegenomen naar uw nieuwe abonnement.

Voorbeeld:

Als u het Basic-abonnement had met 200 pagina's per maand en halverwege de factureringsperiode upgradet naar het Premium-abonnement met 500 pagina's per maand, vervallen uw resterende Basic-pagina's op het moment dat de upgrade ingaat, en begint uw nieuwe abonnement met een vers saldo van 500 pagina's.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
More Articles in this section