Hoe kunt u een ander OneDrive-account gebruiken met uw Sign.Plus-account?

Schakelen tussen verschillende OneDrive-accounts tijdens het gebruik van Sign.Plus kan handig zijn als u bestanden in verschillende cloud-opslagaccounts heeft staan of als u documenten moet beheren via meerdere OneDrive-profielen.

Volg deze stappen om probleemloos uw OneDrive-account te wijzigen in de Sign.Plus-webapp.

Stap 1: Trek de toegang tot het huidige OneDrive-account in

Voordat u kunt overschakelen naar een ander OneDrive-account, moet u eerst de toegang intrekken voor het huidige account dat aan uw Sign.Plus-account is gekoppeld. Ga hiervoor als volgt te werk:

  1. Ga naar de volgende URL: Uw accountmachtigingen beheren
  2. Zoek OneDrive - Sign.Plus op in de lijst met services en toepassingen waaraan u toegang heeft verleend.
  3. Selecteer OneDrive - Sign.Plus en klik op de optie om de toegang in te trekken. Hiermee wordt uw huidige OneDrive-account losgekoppeld van Sign.Plus.

Stap 2: Open de bestandskiezer

Na het intrekken van de toegang:

  1. Ga terug naar Sign.Plus en voer een actie uit waarmee de bestandskiezer wordt geopend. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuw document zijn of het openen van bestaande documenten.
  2. De interface van de bestandskiezer zou nu moeten verschijnen.

Stap 3: Meld u af bij uw huidige OneDrive-account

In de bestandskiezer:

  1. Zoek de afmeldoptie rechtsonder in het scherm.
  2. Klik op Uitloggen om u af te melden bij het huidige OneDrive-account dat aan Sign.Plus is gekoppeld.

Stap 4: Log in met een ander OneDrive-account

Na het afmelden:

  1. U wordt gevraagd opnieuw in te loggen. Kies op dit punt de optie om in te loggen met een ander OneDrive-account.
  2. Voer de inloggegevens in van het OneDrive-account dat u met uw Sign.Plus-account wilt gebruiken.

Opmerking: Als u de Sign.Plus-app op iOS of Android gebruikt, houd er dan rekening mee dat uw inloggegevens worden gewist na het uitloggen. Als u dus van OneDrive-account wilt wisselen, moet u zich in de Sign.Plus-app zelf afmelden bij het account. Zo worden de gegevens van uw vorige sessie volledig van uw apparaat verwijderd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2
More Articles in this section