Co się dzieje z przydzielonymi stronami, gdy zmieniam plan?

Gdy dokonujesz podwyższenia lub obniżenia poziomu subskrypcji, poprzedni plan zostaje natychmiast zakończony, a nowy plan wchodzi w życie od razu.

Co się dzieje z przydzielonymi stronami?

Każdy plan zawiera określoną liczbę stron miesięcznie, które są:

  • Ważne w ramach odpowiadających im cykli rozliczeniowych.
  • Nieprzenoszalne między planami lub kolejnymi cyklami rozliczeniowymi.

Oznacza to, że wszelkie niewykorzystane strony z poprzedniego planu wygasają po jego zakończeniu lub podwyższeniu poziomu subskrypcji. Strony te nie są przenoszone do nowej subskrypcji.

Przykład:

Jeśli korzystano z planu Basic z limitem 200 stron miesięcznie i w połowie cyklu rozliczeniowego dokonano podwyższenia do planu Premium z limitem 500 stron miesięcznie, niewykorzystane strony z planu Basic wygasają w momencie wejścia w życie podwyższenia, a nowy plan zaczyna się z pełnym limitem 500 stron.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1
More Articles in this section