Wie kan deze functie gebruiken?
Beschikbaar in het abonnement Enterprise.
Toegankelijk voor eigenaren en beheerders in de webapp.
Met de functie Gedeelde groepen heeft uw team efficiënt toegang tot een uniform telefoonboek, wat zowel tijdwinst als productiviteit bevordert.
Lees hieronder hoe u deze acties uitvoert:
- Gedeelde groepen toevoegen aan uw account
- Gedeelde groepen toevoegen vanuit uw eigen contactenlijst
- Gedeelde groepen in bulk toevoegen
Gedeelde groepen toevoegen aan uw account
- Log in op uw Fax.Plus-account en ga naar de sectie Contacten op uw dashboard.
- Klik op Gedeeld en vervolgens op Gedeelde groepen.
- Klik op het pictogram voor Nieuwe gedeelde groep toevoegen.
- Voer de gegevens van uw groep in:
- Naam (verplicht)
- Notitie
- Klik op Bevestigen. Deze nieuwe groep wordt toegevoegd aan de lijst met gedeelde groepen, zodat alle gebruikers binnen uw bedrijfsteam er toegang toe hebben.
Gedeelde groepen toevoegen vanuit uw eigen contactenlijst
- Log in op uw Fax.Plus-account en ga naar de sectie Contacten op uw dashboard.
- Zoek het tabblad Contacten en klik vervolgens op Groepen.
- Zoek de groep die u wilt delen en klik op Meer (⋮).
- Selecteer Toevoegen aan Gedeelde groepen en klik vervolgens op Bevestigen.
Gedeelde groepen in bulk toevoegen
Gedeelde groepen toevoegen aan uw account
- Open de Fax.Plus-app.
- Tik op Contacten en tik vervolgens op het pictogram voor Gedeelde contacten.
- Ziet u het tabblad Contacten niet onderaan uw scherm, volg dan deze stappen:
- Tik vanuit uw Profiel op Mijn fax in de sectie Algemeen.
- Schakel de optie Tabblad Contacten tonen in.
- Tik op Gedeelde groepen en vervolgens op Toevoegen.
- Voer de gegevens van uw groep in:
- Naam (verplicht)
- Notitie
- Tik op Opslaan. Uw contact(en) worden nu opgenomen in de lijst Gedeelde groepen, zodat alle gebruikers binnen uw bedrijfsteam er toegang toe hebben.
Gedeelde contacten toevoegen vanuit uw eigen contactenlijst
- Open de Fax.Plus-app.
- Zoek het tabblad Contacten, gevolgd door het pictogram Groepen.
- Zoek de groep die u wilt delen en houd deze lang ingedrukt.
- Selecteer in het menu dat verschijnt Toevoegen aan Gedeelde groepen en tik vervolgens op Delen om te bevestigen.
- Uw contact(en) worden nu opgenomen in de lijst Gedeelde groepen, zodat alle gebruikers binnen uw bedrijfsteam er toegang toe hebben.
Opmerking: Groepen die aan de lijst met gedeelde groepen worden toegevoegd, worden niet toegevoegd aan de lijst met groepen van uw eigen account.